ONZE AMBITIE

Machines en licht van stroom voorzien 2.0

Toen ik in 1983 afstudeerde aan het VTI in Waregem was ik perfect geschoold om elektrische toestellen
en machines van stroom te voorzien en het licht te laten branden. Tijdens mijn eerste job in loondienst
bleek bovendien dat ik ook behoorlijk mijn mannetje kon staan in industriële omgevingen. Maar ik had er
geen flauw vermoeden van hoe mijn beroep zou evolueren.

Innovaties en nieuwe technologie

Voor ik het in de gaten had, zat ik alweer in een klaslokaal om mij bij te scholen. De innovaties op vlak van elektronica en gebruikerssoftware en de snelheid waarmee het internet wonderbaarlijke toepassingen mogelijk maakte, deden in geen tijd de grenzen vervagen van wat ik in mijn vak aanvankelijk voor mogelijk hield.

Bijscholing en nieuwsgierigheid

Sindsdien ben ik blijven bijleren en -experimenteren. Voor een deel uit noodzaak, om als zaakvoerder van mijn eigen onderneming mijn klanten de beste service te kunnen geven, maar niet in het minst ook omdat ik het allemaal zo ontzettend boeiend vind. De technologische ontwikkelingen die de voorbije decennia op ons pad zijn gekomen, stellen ons immers in staat om het leven thuis en op het werk comfortabeler te maken. Ze maken het bovendien mogelijk om grenzen te verleggen en morgen dingen te realiseren die we vandaag nog niet eens kennen.

Wel, het is mijn ambitie om voor onze professionele en particuliere klanten de nieuwe mogelijkheden op vlak van algemene elektriciteit, domotica, automatisering en gebouwenbeheer kenbaar te maken en toe te passen. Op zo’n manier dat hun projecten en plannen beter worden dan ze zelf hadden durven dromen.

Didier Vanhoutte,
zaakvoerder